SCOOTMOBIEL HUREN - VERHUUR

VERHUUR SCOOTMOBIEL SHOP
bestel of reserveer.

HIER KLIKScootmobielshop Enschede heeft een groot aanbod verschillende merken en modellen scootmobiels en rolstoelen in voorraad voor verkoop en verhuur. Verras je vader of moeder die "slecht ter been is" met een uitstapje of vakantie en huur een scootmobiel die gemakkelijk mee te nemen is en u beweeg vrijheid geeft, een origineel idee en een groot geschenk voor mensen met een mobiliteits probleem. Wij maken het u gemakkelijk, vul het reserveer formulier in en wij zorgen dat u een betrouwbare scootmobiel mee krijgt . Ook kunt u ter plekke het model uitzoeken wat u wilt huren. Natuurlijk ook opvouwbare scootmobielen, gemakkelijk mee te nemen in de personen auto, trein of vliegtuig.

Vanzelf sprekend is de gehuurde scootmobiel WA verzekerd. Het huren van een rolstoel of aanhanger voor uw eigen scootmobiel behoord ook tot de mogelijkheden. Wij leveren eventueel uw scootmobiel af op elk adres in Nederland. Een groot aantal resorts, vakantieparken en hotels maken reeds gebruik van onze scootmobiel verhuur faciliteit. Scootmobiel Shop... de grootste en goedkoopste verhuurder van scootmobiel, rolstoel, bakfiets, driewielfiets en aanhanger. Bezoek onze grote showroom om een scootmobiel te kopen of een proefrit te maken als u een scootmobiel wil huren. Veel gemak voor weinig geld.

Wij verhuren Scootmobielen en Rolstoelen.

Bent u niet in de gelegenheid de rolstoel of scootmobiel te brengen of te halen bezorgen wij d.m.v. een koerier in geheel Nederland. Met uitzondering van de eilanden. Wij begroeten u ook graag in onze grote showroom met honderden merken en modellen mobiliteit hulpmiddelen, zelfs op zaterdag. Voor een prijsgunstige rolstoel of rollator of scootmobiel... bezoek ons... overtuig u van ons aanbod en betaalbare prijzen.

Alles over onze grote voorraad modellen rolstoelen en rollators.

U vind in onze winkel/showroom/werkplaats een super grote voorraad rolstoelen, rollators en scootmobielen. Alle modellen en uitvoeringen rolstoelen en rollators (lichtgewicht, opvouwbaar, elektrisch, enz.) en in tal van kleuren rolstoelen zowel nieuw als gebruikt (tweedehands). Natuurlijk kunt u in alle rust proberen en proefritten maken. Probeer ook de unieke Zinger rolstoel uit. Naast de genoemde producten hebben we ook driewielfietsen (ook met trapondersteuning). We beschikken over een ruime werkplaats (garage) zodat we ook reparaties en onderhoud en service kunnen uitvoeren. Bezoek ons en u zult versteld staan van de grote keuze in loophulp middelen.

BEL DIRECT VOOR MEER INFORMATIE: 053-4363600 of bezoek ons !!!
 

 

Direct Contact:
Bel 053-4363600

scootmobielshop enschede
Scootmobielshop
Hengelosestraat 116
7514AK Enschede
Tel. 053-4363600

scootmobielshop enschede
scootmobiel shop voor huren scootmobiel en rolstoel

Scootmobiel meenemen in het vliegtuig... Lees alles HIER
© 2022 huur een scootmobiel sitemap privacy